i=Partnerség megváltoztatása és visszaadás minden rendelésnél

A világ megváltoztatásának számos módja van, a legfontosabb az, hogy elkötelezed magad. Együttműködtünk az i=Change-vel, hogy következetesen adományozhassunk három életet megváltoztató ausztrál szervezetnek. A jótékonykodást a mindennapi vásárlásokba beleszőve, az i=Change minden Her Pony rendelésből 1 USD-t továbbít pozitív hatással lévő közösségekre szerte a világon, mindezt nulla díjak mellett és 100%-os átláthatóság mellett.

Az általunk kiválasztott jótékonysági szervezetek nagyon közel állnak a szívünkhöz. A Greening Australia elkötelezett a föld helyreállítása és oktatása mellett, míg a Foodbank és a Thread Together hihetetlen dolgokat tesz azért, hogy támogassa az ausztráliai NSW-ben élő helyi közösségeinket, hogy felépüljenek a 2022. márciusi pusztító árvizek után.

< span>Egyszerűen vásároljon a szokásos módon, és kijelentkezéskor a rendszer felkéri, hogy válassza ki, melyik jótékonysági szervezethez megy a dollárja. Ezután élőben követheti adományainkat a Her Pony márkaoldalán az i=Change webhelyen. (Milyen ügyes?)

Alapvetően Ön választja ki az okot, mi adományozzuk, és az i=Change megkönnyíti a folyamatot. Dollárról dollárra együtt változtatjuk meg a világot.

Ismerje meg partnereinket

Az Élelmiszerbank sürgős élelmiszersegélyt nyújt az árvizek által sújtott közösségek számára NSW-ben és Queenslandben.

Az Élelmiszerbank már havonta több mint 1 millió ausztrálnak nyújt élelmiszer-segélyt, jelenleg azonban több mint 2 millió ausztrál élelmezési bizonytalanságban szenved. A COVID-19 óriási keresletet teremtett az élelmiszersegély iránt, amely meghaladja a kínálatot.

Az Élelmiszerbank biztosítja, amire szükség van a közösségeknek ezekben a rendkívüli időkben.

< /div>
A QLD-t és az NSW-t sújtó árvizek családok ezreit pusztították el saját. Több mint 50 000 embert érintett.

A Thread Together az első válaszadó a segélyakcióban, és már most is támogatja az érintetteket, új, alapvető ruházatot biztosítva nőknek, férfiaknak és gyermekeknek. Ideiglenes ruházati központokat hoznak létre, hogy az emberek kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb ruhát.

A Thread Together a divatiparral és a jótékonysági partnerekkel együttműködve biztosítja az érintettek számára új szekrények – az első lépés a kényelem és méltóság biztosításában egy rendkívül nehéz időszakban.

< br>

Az európai betelepítés óta Ausztrália-szerte több mint 90 millió hektárnyi területet irtottak ki, ami veszélyezteti a fajokat és a termőföldek termelékenysége. Az éghajlatváltozás csak súlyosbítja a hatást, ha csökken a csapadék, emelkedik a hőmérséklet, aszályok és gyakoribbak a szélsőséges időjárási események.


A Greening Australia célja 330 000 hektár őshonos fa helyreállítása Ausztráliában 2030-ig. A hagyományos tulajdonosok szakértői véleményére támaszkodva 500 millió fát és cserjét ültetünk el a szén tárolására, minőségi élőhely létrehozására az őshonos vadon élő állatok számára, és helyreállítjuk a leromlott termőföldet. Ez az 500 millió fa és cserje 2030-ra évente több mint 1,3 millió tonna szén-dioxidot nyel el, és csökkenti a légkör szénszennyezését.

Ez a világ egyik legnagyobb és legambiciózusabb ökológiai helyreállítási programja.


Látogassa meg az i=Change oldalt, ha többet szeretne megtudni itt .